Prostor
Během naší kariéry, jsme poznali mnoho skvělých architektů stejně jako gastronomů. Pokud se při výstavbě jakéhokoliv typu gastronomického podniku jedna z těchto profesí stane dominantní nebo prostě jen nerespektuje dostatečně vliv svého protějšku, může se stát, že budoucí dílo HORECA bude touto nerovnováhou poznamenáno. Rozhodli jsme se spojit všechny vlivy přidat k tomu zkušenosti, talent a především záruky. Postavili jsme komplexní řešení, které zajistí investorovi dosažení vytyčeného cíle.
Budoucí projekty v gastronomii, nelze zaručit nikdy na 100%. Tento obchodní žánr sebou nese spoustu rizik, zejména poté co je zahájen provoz. A tak i nejlepší díla s absolutním vybavením technickým, profesním, kapitálovým, mohou v budoucnu z mnoha důvodu neuspět.
Investor prožívá zpravidla, skvělé chvíle, protože rozhodnout se, plánovat, tvořit cokoliv v gastronomii ( hotel – restauraci – kavárnu ) je výzva i potěšení. Budoucí místo pro relaxaci, společenské i kulinářské vyžití je splněným snem Vás, mnoha úspěšných. Ovšem romantické obchodní představy končí zpravidla dnem otevření podniku. Naše společnost si je toho vědoma a PROSTOR, který na trhu našla je právě ona KOMPLEXNÍ ODPOVĚDNOST. Když Vám postaví restauraci architekt, končí jeho práce logicky dnem otevření.